Petrece luna august alaturi de noi!

Cream impreuna amintiri din vacanta.

In luna august Galaxy Fun organizeaza un modul de vara ce va pune la dispozitia participantilor o paleta larga de activitati: ateliere de creatie si dezvoltare personala, de cercetasi, comunicare, creativitate si arta, dans, jocuri si concursuri, jocuri electronice si board games.

Galaxy Fun este un loc in care ii puteti lasa in siguranta pe cei mici, avand incredere ca sunt intelesi, suprevegheati si educati pe toata durata zilei. Combinam grija fata de nevoile fiziologice (hrana, igiena, odihna) cu cele fata de nevoile emotionale, sociale si de divertisment.

CE OFERIM? – In perioada 31 iulie – 01 Septembrie, sunt cinci saptamani in care Galaxy se transforma in locul preferat de petrecere a vacantei:

– activitati educative, in care combinam relaxarea si invatarea, joaca cu echipamente electronice alternata cu jocurile si concursurile in grup;
– atentie pentru lecturile sau temele de vacanta, acestea se pot parcurge in timpul petrecut la noi, copii fiind urmariti in acest demers de noi;
– mancare buna, proaspata, diversificata, fructe de sezon;
ateliere de creativitate si dezvoltare personala in functie de programul zilnic;

  • atenta supraveghere si grija noastra ca toti copiii sa se simta minunat la noi.

Pachetul “In vacanta” – 290 lei/ saptamana – luni – vineri, între orele 9:00 – 18.00, include atelierele Galaxy Fun, gustare de fructe, masă de prânz, jocuri si concursuri, program prelungit.

Pachetul “O zi la Galaxy” – 65 lei/zi – in orice zi, de luni pana vineri, între orele 9:00 – 18.00, include atelierele Galaxy Fun, gustare de fructe, masă de prânz, jocuri si concursuri, program prelungit.

Rezervă locul pentru copilul tău la 0755425299 sau la adresa de e-mail office@galaxyfun.ro, precizând numele si numărul de telefon pentru contact.

Call Now ButtonApelează!!!