Petreceri tematice

Serbari Scolare

Va invitam sa organizati serbarea de Craciun sau de sfarsit de an scolar la Galaxy Fun, intr-un loc de joaca si divertisment nou, modern. Spatiu are capacitate de 35-40 de copii si 40-50 de adulti. Este dotat cu aparatura de sunet, microfoane, chiar si karaoke profesionist si podeaua de tarkett omnisport este special conceputa pentru atenua efortul gleznei la sarituri si dans.

Zona pentru parinti este revigoranta si prietenoasa iar cei mari pot servi bauturi racoritoare, ceai sau cafea.

Va invitam sa ne faceti o vizita sa va convingeti!

Pentru rezervari serbari sunati la 0755 425 299 (0755 GALAXY).

Tarif 45 lei/ copil pentru serbare (2h) sau 65 lei/ copil ce include un meniu si rezervarea spatiului pentru serbare (2h)

Scoala Altfel

Scoala Altfel poate fi o experienta speciala alaturi de noi. Alegeti unul din atelierele descrise mai jos si va asteptam sa le dezvaluim copiilor noutatile:

  • Atelier de Arta servirii ceaiului in Japonia
  • Atelier de origami
  • Introducere in tipurile de dans modern
  • Descopera planetele

Pentru rezervari sunati la 0755 425 299 (0755 GALAXY)

Tarif 30 lei/ copil (2h) sau 60 lei/ copil ce include un meniu si rezervarea (2h). Pentru Scoala Altfel programul poate fi personalizat ca numar de ore si tematica si in functie de cerintele dumneavoastra

Get to know parties

Copilul tau este la scoala si are colegi noi. Stim ca inceputurile sunt dificile, hai sa ajutam copii sa se cunoasca intr-un cadru placut si relaxant unde au la dispozitie multe jocuri si distractie cat cuprinde. Sunati-ne pentru o oferta in care sa imbinam jocurile, concursurile cu muzica, dansul si voia buna !

Galerie foto petreceri tematice

Apelează!!!