La Galaxy, aniversarea ta cu voie buna si în siguranta: prioritatea noastra

Divertismentul, siguranța și sănătatea invitaților au fost mereu importante pentru noi. Având în vedere situația actuală, dorim să vă împărtășim câteva informații, pentru a fi relaxați și a vă simți în siguranță, data viitoare când ne întâlnim la Galaxy.

Despre curățenie

Produsele de curațenie pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate: domestos, igienol, clor, clin, și au componente pe bază de alcool sau clor pentru o igienizare corectă.
Curățenia se face la începutul zilei, după fiecare petrecere și la finalul zilei, și include: ștergerea echipamentelor, a manetelor, a ușilor și a oglinzilor, măturat, curățat complet podeaua specială de tarkett cu mopul, schimbat preșuri și igienizare băi, aerisire spațiu etc.

Exclusivitate

Galaxy Fun nu organizează două petreceri în același timp.
Petrecerea ta este doar a ta și invitații sunt rude, colegi, prieteni pe care i-ai fi primit și acasă pentru a sărbători împreună ziua copilului.

Igiena în timpul petrecerii

Pe parcursul petrecerii copiii au alături echipa Galaxy cu care se joacă, dar care îi și îndrumă și îi supraveghează pe parcursul evenimentului.
Pe lângă activitățile de joacă este bine să știți că ei se spală pe mâini de minim trei ori pe parcursul evenimentului: înainte de masă, dupa masă și înainte de servirea tortului.
De asemenea, au la dispoziție tot ce este necesar în materie de igienă: șervețele de unică folosință, săpun lichid și dezinfectant.

Participare

Numărul participanților la evenimente este restrâns, capacitatea locului de joacă fiind de maxim 80-90 de persoane.
Restricționarea participării este făcută chiar de părintele organizator, practic la o aniversare ai lângă doar persoanele cunoscute, prietenii tăi și ai copilului tău.

Dezinfecție și dezinsecție periodică

Încă de la deschidere, acestea sunt făcute trimestrial, conform normelor în vigoare, cu contracte în regulă, fără excepții.

Informare

Lucrăm cu copiii și întotdeauna curățenia și igiena au fost și vor fi o prioritate pentru noi.
Nu le considerăm o impunere, ci mai degrabă o normalitate și vor fi ca si până acum la standarde ridicate de calitate, și dupa ce trece această situație.
COVID-19 a adus în atenția tuturor lucruri esențiale, de care trebuie ținut cont și în cazul virozelor și gripelor normale, specifice acestei perioade de primavară.

Vă asigurăm de grija și atenția noastră pe tot parcursul timpului petrecut la Galaxy, să aveți o primăvară cu sănătate și liniște, și vă așteptăm cât de curând pentru câteva ore de relaxare și voie bună alături de noi!

Add your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apelează!!!