Jocuri petreceri copii

Acces nelimitat la toate jocurile din club: Xbox 360 kinect, PS4, Wii, speedball, fussball, air hockey si simulatoarele de curse auto

Jocuri consola

Avem console care fac lumea virtuala a jocurilor sa devina realitate. Vrei sa devii un soldat de elita? Te cheama datoria? Incearca Call Of Duty : Advance Warfare. Vrei sa devi pilot de curse? Te sfatuim sa joci Need For Speed Rivals.  Fotbalul este sportul tau preferat? Atunci vei adora FIFA! Consolele PS4 si Xbox 360 cu Kinect transforma in realitate si multe alte activitati super interesante dar, cel mai bine, te lasam pe tine sa le descoperi.

Fussball

Doi sau patru jucatori incearca sa marcheze goluri prin manevrarea de oameni in miniatura, oameni care sunt atasati la opt tije diferite dispuse pe toata lungimea mesei. Fiecare jucator de la masa de fussball controleaza patru dintre cele opt tije folosind manere, care sunt rotite cu o actiune rapida din incheietura mainii, iar mingea este data in poarta. Si pentru can e gandim la siguranta copiilor tijele aparatului sunt telescopice, astfel nimeni un risca sa fie lovit la o miscare rapida.

Speedball

Speedball-ul este un aparat unic care combina caracteristicile fotbalului de masa cu air hockey-ul. Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga jocul este sa inscrii cat mai multe goluri. Simplu, nu? Nu e chiar asa! Bila sare cu o viteza foarte mare, iar jucatorul trebuie sa manuiasca ca un expert manerele si sa loveasca foarte tare.

Air Hockey

Air hockey este un joc distractiv, si foarte popular considerat un sport extrem de competitiv. Jucatorii de toate vârstele se bucura de concurenta, si isi pot incerca dexteritatea in manuirea puk-ului. Tot ce trebuie sa faceti este sa miscati cu maneta sa incercati sa loviti pucul si sa inscrieti in poarta adversarului. Aparatul va inregistra scorul si la final veti afla castigatorul !

Twister

Cat de mult te vei rasuci? Twister este un joc care te innoada la propriu. Trebuie sa invarti acul si sa actionezi conform indicatiilor de pe panou. Rasuceste-te si incurca-te. Nu atinge podeaua cu nimic altceva decat cu mana sau piciorul.

Board games

Multe si diverse, sfatul nostru este simplu: incearca-le. Si pentru a-ti trezi interesul iata cateva cuvinte despre o parte din jocurile pe care le puteti incerca la Galaxy Fun.

Activity

Activity Original este un joc creativ si de comunicare, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala sau desen.Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii.

Totul se invarte in jurul unor expresii ca „rasarit de soare”, „razatoare de legume”, „franghie de spanzuratoare”…Jucatorii individuali sau echipele incearca printr-un joc actoricesc, desen sau descriere verbala sa ghiceasca diferite cuvinte sau expresii si astfel sa inainteze pe traseul jocului.

Nu fiti dezamagiti daca ati sarit de doua ori peste masa, ati inconjurat de trei ori masa de joc sau v-ati aruncat de mai multe ori pe canapea si totusi partenerul dumneavoastra nu a recunoscut expresia „atletism”. Acest joc este foarte distractiv, toata lumea va rade cu lacrimi. Jucatorii isi pot pune in evidenta personalitatea, capacitatile artistice, fantezia si indemanarea.

DiXit

Magicul univers al jocului Dixit se intoarce pentru a te fermeca inca o data! Dixit Odyssey reinnoieste experienta jocului in timp ce pastreaza ideea originala si iti incita imaginatia!

Ideea jocului ramane aceeasi: povestitorul alege o carte din mana sa si, inspirat de aceasta, spune un indiciu. Ceilalti jucatori aleg cate o carte din mana lor. Se amesteca apoi cartile si se intorc cu fata in sus. Scopul jucatorilor este sa ghiceasca imaginea povestitorului.

Ubongo

Rapid! Captivant! Usor!

Rapid – deoarece toti jucatorii incearca simultan sa isi completeze campurile lor Ubongo cu formele potrivite.

Captivant – pentru ca nu vor sa se opreasca si abia asteapta o noua runda de constructie.

Simplu – pentru ca regulile Ubongo sunt explicate in cateva propozitii.

Joc Jenga

Jenga este jocul original cu piese de lemn. Regulile jocului sunt simple, trebuie sa scoti piese din turnulet si sa le pui deasupra dar trebuie sa fi atent sa nu se darame.Jucatorul care darama piesele pierde. Esti pregatit?

Call Now ButtonApelează!!!