Eye-Play – Podeaua jucăușă, pentru momente inedite și originale

Eye-play este un aparat avansat cu jocuri digitale ce folosesc mișcarea corpului. Eye-Play sau mai simplu și pe întelesul tuturor așa numita “Podea jucăușă” este un mod de a participa la zeci de jocuri captivante, benefic, prin care copiii pot socializa, se pot dezvolta și desigur se pot distra copios sub privirile părinților.

Ca principiu de functionare, este un proiector dotat cu o adevărată inteligență artificială și un set de senzori . Acesta proiectează pe podea diverse jocuri (fotbal, vânătoare, etc) pe care copiii le pot rezolva folosindu-se de inventivitate, puțină mișcare și…de propriile picioare.

În ultima perioadă am tot auzit diverse zvonuri în legătura cu ideea mult controversată a jocurilor video, electronice și iată și o alternativă altfel, dar totodată educațională a acestor aparate.

Aceasta platformă de jocuri oferă o calitate a imaginilor deosebită, sunetul fiind unul pe măsură astfel ca fiecare mișcare a jucătorilor să fie transpusă într-o lume virtuală.

Mai mulți copii se pot bucura folosindu-și mâinile și picioarele, pot alerga, sări, se pot învârti și dansa. Acest aparat are o gama variată de jocuri diferite și  distractive iar atenția celor mici este captivată întrutotul. Jocul, ce permite interacțiunea mai multor copii, le dezvoltă abilitățile, le stimulează libera exprimare, le dezvoltă imaginația, creativitatea și buna coordonare a mișcărilor. De exemplu, unul dintre jocurile iubite de cei mici este cel în care micuții trebuie să formeze o echipă, iar aceștia trebuie sa găsească  cel puțin doua figurine de același fel, folosind atenția distributivă. Bucuria lor este de nedescris atunci când reușesc să acumuleze cât mai multe puncte pentru a câștiga. Copii sunt foarte interesați de joc, prin intermediul lui leagă prietenii și revin cu drag pentru o nouă provocare.

Vă așteptăm cu drag la locul nostru de joaca, unde veti fi primiți de cei mai antrenați îndrumători care vor împărți cu voi bucuria competiției. Iar  câștigătorii vor avea parte de cât mai multe surprize.

#galaxyfun #jocuri #eyeplay #socializare #distractie #aniversari #petrecericopii

Add your thoughts

Your email address will not be published.

Call Now ButtonApelează!!!