Despre noi

Galaxy Fun este un loc de joaca pentru copii infiintat in anul 2016, cu scopul de a le oferi acestora un spatiu modern si bine utilat in care sa se joace si sa socializeze. Galaxy este gandit atat ca loc de joaca cat si ca miniclub cu muzica, instalatii moderne de karaoke si de sonorizare profesioniste si un ring de dans incapator.

Galaxy Fun este locul in care clientii, copii sau adulti, pasesc in universul copilariei, avand la dispozitie jocuri electronice, karaoke si multe altele. La noi se pot organiza petreceri pentru copii, aniversari, dar si alte evenimente (serbari scolare, activitati extra-scolare, ateliere etc). La fiecare petrecere sunt prezenti cel putin 2 animatori care sunt mereu atenti la fiecare detaliu si pregatiti pentru a crea momente de neuitat pentru sarbatorit si invitatii lui.

La  petrecerile pentru copii se pun la dispozitie urmatoarele jocuri: Xbox 360 kinect, PS4, speedball, fussball, air hockey si simulatoarele de curse auto, dar si board games pentru adulti. Pe langa jocurile electronice, copiii au parte de momente inedite si jocuri “traditionale”, specifice copilariei, precum: X si O, Esarfa, Sfoara, Statuile muzicale care ii energizeaza, binedispun, stimuleaza pe participanti.

Ne deosebim prin creativitate, profesionalism si responsabilitate. Spatiul pus la dispozitie este gandit special pentru a servi nevoilor copiilor, iar personalul calificat, cu zambetul pe buze este mereu pregatit pentru a face fata tuturor cerintelor. Dorim sa imbunatatim continuu serviciile oferite si de aceea suntem mereu la curent cu cele mai noi jocuri, activitati si ateliere.

Ne adresam atat copiilor, adolescentilor, dar si adultilor care isi doresc sa calatoreasca pentru cateva ore in universul distractiei. Marea noastra satisfactie este atunci cand parintii si copiii sunt bucurosi la finalul petrecerii.

Va multumim pentru increderea acordata!

Va asteptam in galaxia distractiei!

Ne puteti contacta la:

0755425299 sau pe mail office@galaxyfun.ro

Apelează!!!