Despre jocurile pe consola PS4 + CONCURS

Jocurile pe consola sunt printre preferatele copiilor si adolescentilor cand vine vorba de petrecerea timpului liber.

Doritorii gasesc la Galaxy Fun jocuri sportive, competitive cum ar fi: FIFA 14, FIFA16, FIFA 17, Mortal Kombat, UFC. Pe langa distractia cu prietenii, aceste jocuri imbunatatesc coordonarea ochi-mana, capacitatea de a se orienta in spatiu, reactiile rapide, coordonarea in echipa si ambitia de a fi cel mai bun – cu cat se insusesc, si sansele de a castiga in joc cresc.

Jocurile de strategie  si quest urmaresc dezvoltarea capacitatii de decizie si de orientare, curiozitatea, logica si perseverenta fiind calitatile jucatorului perfect. Din aceasta categorie , gasiti la Galaxy Fun: Call of Duty , For Honor , Ghost Recon , UnchartedOverWatch, iar pe restul va lasam sa le descoperiti.

In concluzie, jocurile pe consola dezvolta creativitatea, abilitatile personale si, nu in ultimul rand, gasim posibilitatea de a socializa mai usor cu prietenii si multa, multa distractie.

Pentru ca ne place sa ne distram impreuna, scoatem la concurs o dupa-amiaza de distractie cu prietenii la Galaxy, in perioada urmatoare (pana la finalul anului). Tot ce trebuie sa faci ca sa te inscrii, este sa dai share paginii  noastre  https://www.facebook.com/galaxyfunclub/, iar apoi sa dai tag la 3 prieteni, in perioada 21 august- 15 septembrie 2017.

Astfel tu si prietenii tai puteti castiga trei ore de joaca la consola PS4, o pizza si racoritoare pentru o dupa-amiaza de neuitat la Galaxy Fun!

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anunţat în data de 16 septembrie 2017 pe pagina de Facebook Galaxy Fun.

Succes!

Call Now ButtonApelează!!!