Ce facem dupa școală?

Sunteți pe grabă și nu găsiți soluția pentru ca cel mic să se recreeze într-un spațiu liniștit  și plin cu activități de dezvoltare a creativității ?
Galaxy Fun vă pune la dispoziție varianta de a face o rezervare de pe o zi pe alta pentru ca cel mic să poată avea parte de o zi de after school alături de personalul mini-clubului Galaxy Fun.
Mai mult decât atât, în acesta perioadă la after school beneficiați de 10 fise pentru jocurile electronice, o mică gustare delicioasă și activități cu animatori la prețul de doar 50 RON.
Într-un cadru modern, oferim copiilor șansa să se dezvolte armonios într-o manieră distractivă, să ajungă la rezultate foarte bune când vine vorba de comunica, de a-și exprima liber părerile, gândurile, trăirile.
Pe lângă ajutorul oferit în rezolvarea temelor, Galaxy Fun este spațiul unde se desfășoară diverse ateliere de creație, iar prin acest lucru, lectură, dans, muncă în echipa devine o pasiune pentru cei mici.
Putem pune accentul și pe faptul că au șansa să lege prietenii, relații ce ii vor ajuta să se dezvolte armonios.
Pentru detalii și rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon 0755 425 299

#GalaxyFun✨🪐💫☄️ #Afterschool📚📖#ActivitatiRecreative☺️ #Teme📒#Joaca⚽️🏓  #Distractie 🤩#DezvoltarePersonala #Disco✨ #Dans💃🏻 #GustăriDeliciose🍩🧁😋 #Entuziasm 🤩#Copii #Bucurie😇#InvatamImpreuna🤓
#Copilarie🧸 #Scoala📝 #Animatie🔭#AteliereDeCreatie🎀🎉 Always here

Add your thoughts

Your email address will not be published.

Call Now ButtonApelează!!!