Blog

De ce toate atelierele sunt de fapt de “dezvoltare personala” ?

Orice experienta, orice lucru asimilat, se poate dovedi vital in anumite momente din viata noastra si ne poate ajuta sa crestem armonios, din punct de vedere intelectual si spiritual. 

Spre exemplu, in spatiul nostru de joaca putem sustine ateliere de quilling, hama beads, origami, miniplanetariu si dezvoltare personala prin actorie si improvizatie.

…CITESTE

__________________________________________________________

Despre jocurile pe consola PS4 + CONCURS

Jocurile pe consola sunt printre preferatele copiilor si adolescentilor cand vine vorba de petrecerea timpului liber.

Doritorii gasesc la Galaxy Fun jocuri sportive, competitive cum ar fi: FIFA 14, FIFA16, FIFA 17, Mortal Kombat sau UFC. Pe langa distractia cu prietenii, aceste jocuri imbunatatesc coordonarea ochi-mana, capacitatea de a se orienta in spatiu, reactiile rapide, coordonarea in echipa si ambitia de a fi cel mai bun – cu cat se insusesc, si sansele de a castiga in joc cresc.

…CITESTE

__________________________________________________________

Petrece luna august alaturi de noi!

Cream impreuna amintiri din vacanta.

In luna august Galaxy Fun organizeaza un modul de vara ce va pune la dispozitia participantilor o paleta larga de activitati: ateliere de creatie si dezvoltare personala, de cercetasi, comunicare, creativitate si arta, dans, jocuri si concursuri, jocuri electronice si board games.

CITESTE

__________________________________________________________

8 curiozitati despre Terra (Pamant)

  1. Durata unei zile nu are 24 ore ci 23 ore 56 de minute si 4 secunde, adica durata unei rotatii complete a Pamantului in jurul axei sale.
  2. Planeta Pamant este acoperita in proportie de 70% de apa.
  3. Pamantul a fost violet.

…CITESTE

__________________________________________________________

Canicula si copiii

Pe toata perioada verii, dar mai ales in zilele caniculare, medicii recomanda evitarea expunerii la soare, mai ales pentru copii in intervalul orar 11:00-17:00. Socializarea si miscarea sunt esentiale pentru buna dezvoltare fizica si psihica a unui copil. Cum putem insa sa le asiguram copiilor un mediu de joaca propice pe timpul verii? Locurile de joaca in interior reprezinta varianta ideala. Iata cateva avantaje:

…CITESTE

 

Apelează!!!