Blog

Universul Distracției

Ce se întâmplă în Universul Distracției nu rămâne un secret, ci merită împărtășit cu toți #EroiiGalaxiei. Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, în lumea noastră plină de luminițe și bucurie, un moment special este atunci când ne strângem în cerc și cântăm împreună cântecele de Crăciun. Fiecare voce devine o piesă dintr-un mare…Continue Reading

Aventuri în lumea magică de Halloween

Vine cea mai fermecată și amuzantă perioadă a anului, când putem să ne transmitem dorințe, să ne distrăm și să căutăm dulciuri în toiul nopții. …Continue reading

O petrecere altfel, balul mascat

Într-o zi plină de entuziasm, micuții s-au trezit cu zâmbete largi, știind că petrecerea lor aștepta. La Galaxy totul era pregatit.
Cu hainele și măștile de carnaval ...Continue reading
_____________________________________________________________

1 Iunie – Ziua Internationala a Copilului

Copilăria este perioada din viața noastră în care ne formăm primele amintiri, experiențe și legături emoționale cu lumea înconjurătoare. Este o etapă plină de descoperiri, de joc și de explorare a lumii din jurul nostru.
O perioadă fericită și plină de aventuri, în care ne simțim în siguranță și protejați de griji și responsabilități.… Continue reading

Atelierul de face painting, culoare, creativitate și distracție în același timp

Dorința copiilor de a-și exprima creativitatea este de fiecare dată o surpriză când vine vorba de metoda prin care aleg să o facă.
Pictura pe față sau deghizarea în personajul animat preferat este metodă prin care dezvoltarea personalității este atât de frumoasă. … Continue reading

______________________________________________________________________________


Eye-Play – Podeaua jucăușă, pentru momente inedite și originale

Eye-play este un aparat avansat cu jocuri digitale ce folosesc mișcarea corpului. Eye-Play sau mai simplu și pe întelesul tuturor așa numita “Podea jucăușă” este un mod de a participa la zeci de jocuri captivante, benefic, prin care copiii pot socializa, se pot dezvolta și desigur se pot distra copios sub privirile părinților.

CITESTE…


Trecerea in noul an al copilăriei, aniversarea de 9 ani a lui David

Încă de la începerea petrecerii am știut ca aceasta aniversare va fi cu totul specială, deosebită și pe placul tuturor.
David o plănuise de mult timp cu prietenii lui și, revederea cu aceștia era mult așteptată.

…CITESTE


Ce facem dupa școală?

Sunteți pe grabă și nu găsiți soluția pentru ca cel mic să se recreeze într-un spațiu liniștit  și plin cu activități de dezvoltare a creativității ?
Galaxy Fun vă pune la dispoziție varianta de a face o rezervare de pe o zi pe alta pentru ca cel mic să poată avea parte de o zi de after school alături de personalul mini-clubului Galaxy Fun.

…CITESTE


_________________________________________________________

Sănătate și bună dispoziție prin joacă

Activităţile prin joacă şi socializarea sunt aspecte extrem de importante atât în dezvoltarea emoţională a copilului cât și în cea fizică, ajutându-l să se integreze într-un grup şi să lege prietenii.

…CITESTE

_________________________________________________________

De ce toate atelierele sunt de fapt de “dezvoltare personala” ?

Orice experienta, orice lucru asimilat, se poate dovedi vital in anumite momente din viata noastra si ne poate ajuta sa crestem armonios, din punct de vedere intelectual si spiritual. 

Spre exemplu, in spatiul nostru de joaca putem sustine ateliere de quilling, hama beads, origami, miniplanetariu si dezvoltare personala prin actorie si improvizatie.

…CITESTE

__________________________________________________________

Despre jocurile pe consola PS4 + CONCURS

Jocurile pe consola sunt printre preferatele copiilor si adolescentilor cand vine vorba de petrecerea timpului liber.

Doritorii gasesc la Galaxy Fun jocuri sportive, competitive cum ar fi: FIFA 14, FIFA16, FIFA 17, Mortal Kombat sau UFC. Pe langa distractia cu prietenii, aceste jocuri imbunatatesc coordonarea ochi-mana, capacitatea de a se orienta in spatiu, reactiile rapide, coordonarea in echipa si ambitia de a fi cel mai bun – cu cat se insusesc, si sansele de a castiga in joc cresc.

…CITESTE

__________________________________________________________

Petrece luna august alaturi de noi!

Cream impreuna amintiri din vacanta.

In luna august Galaxy Fun organizeaza un modul de vara ce va pune la dispozitia participantilor o paleta larga de activitati: ateliere de creatie si dezvoltare personala, de cercetasi, comunicare, creativitate si arta, dans, jocuri si concursuri, jocuri electronice si board games.

CITESTE

__________________________________________________________

8 curiozitati despre Terra (Pamant)

  1. Durata unei zile nu are 24 ore ci 23 ore 56 de minute si 4 secunde, adica durata unei rotatii complete a Pamantului in jurul axei sale.
  2. Planeta Pamant este acoperita in proportie de 70% de apa.
  3. Pamantul a fost violet.

…CITESTE

__________________________________________________________

Canicula si copiii

Pe toata perioada verii, dar mai ales in zilele caniculare, medicii recomanda evitarea expunerii la soare, mai ales pentru copii in intervalul orar 11:00-17:00. Socializarea si miscarea sunt esentiale pentru buna dezvoltare fizica si psihica a unui copil. Cum putem insa sa le asiguram copiilor un mediu de joaca propice pe timpul verii? Locurile de joaca in interior reprezinta varianta ideala. Iata cateva avantaje:

…CITESTE

Sănătate şi bună dispoziţie prin joacă

Activităţile prin joacă şi socializarea sunt aspecte extrem de importante atât în dezvoltarea emoţională a copilului cât și în cea fizică, ajutându-l să se integreze într-un grup şi să lege prietenii.

Fie că este vorba de copii, fie că este vorba de adulți, cu toții tânjim și ne îndreptăm spre a forma prietenii, şi a avea persoane cu care putem interacționa.

CITESTE

Apelează!!!