De ce toate atelierele sunt de fapt de “dezvoltare personala” ?

Orice experienta, orice lucru asimilat, se poate dovedi vital in anumite momente din viata noastra si ne poate ajuta sa crestem armonios, din punct de vedere intelectual si spiritual.

Spre exemplu, in spatiul nostru de joaca putem sustine ateliere de quilling, hama beads, origami, miniplanetariu si dezvoltare personala prin actorie si improvizatie.

In mod evident, cel din urma a fost denumit ad literam « atelier de dezvoltare personala », intrucat in cadrul acestuia copiii exerseaza cele mai importante aspecte care tin de uman : relationare cat mai buna cu ceilalti, vorbitul in cercuri mari de persoane, ascultarea parerilor celor din jur si, poate cel mai important aspect, autocunoasterea, pe care copiii o vor dobandi doar prin exersarea si imbunatatirea celor enumerate mai sus.

Insa prin orice curs sau atelier bine facut, copiii castiga  ceva in plus, pentru ca usor-usor sa se  autodepaseasca. Spre exemplu, atelierele de quilling, hama si origami(lucru manual cu diverse instrumente puse la dispozitie de noi), le exerseaza rabdarea, atentia si imaginatia, toate aceste trei trasaturi si imbunatatirea lor fiind necesare unei dezvoltari mentale si spirituale cat mai armonioase.

Asadar, va asteptam cu mare drag sa ne calcati pragul, fie ca e pentru sustinerea unui atelier sau organizarea unei petreceri pentru copii, asigurandu-va ca vom petrece impreuna cateva ore benefice, in care vom afla lucruri noi despre noi insine si despre lumea inconjuratoare.

Add your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonApelează!!!