Animația – program de divertisment și bună dispoziție pe placul tuturor.

În cadrul activității noastre interacționăm cu copii, și îi implicăm în jocuri și activități care îi ajută să se cunoască între ei și să dezvolte relațiile de prietenie.

Totul pare foarte diferit atunci când suntem mici, orice lucru mărunt înseamnă mult, orice joc este extrem de interesant și palpitant.
Noi am ales în cadrul programelor de animație jocuri pentru toate vârstele, de la cei mai mici, prichindei, până la cei mari care sunt deja într-o etapă în care alte lucruri sunt pe primul loc precum socializarea, cunoașterea persoanelor din jur.
Creativitatea, dezvoltarea, comunicarea, sunt doar câteva aspecte de care ținem cont atunci când alegem activitățile pe care le dorim să le prezentăm celor mici.
În același timp, punem preț pe atmosfera creată, pe starea de spirit a tuturor invitaților astfel că am reușit să formăm un program de divertisment și bună dispoziție pe placul tuturor.
De exemplu, unul dintre jocuri implică cunoașterea și enumerarea mai multor cuvinte. Copiii care iau parte la joc formează prin rotație cuvinte în timp ce își dau și un balon, iar cronometru începe numărătoarea inversă. Aceștia trebuie să spună pe rând orașe, animale, etc..,până când cronometru se oprește, iar balonul va fi spart la cel la care se află. Acest joc îi stimulează pe copii, îi distrează și le oferă și un gram de adrenalină.
Cât timp sunt alături de animatori copiii se bucură de un timp de calitate, petrecut cu cei de vârsta lor, timp în care învata unii de la alțîi câte ceva.
În plus, programul de animație include diverse coregrafii de dans, jocuri prin dans, prezentarea constelațiilor într-o camera special amenajată. Mai mult decât atât, concursurile care sunt puse în scenă sunt de-a dreptul pline de suspans.
Cei mici vin cu drag la noi pentru a se relaxa, pentru a învața lucruri noi și pentru a se distra cu prietenii lor prin activitățile făcute împreună.
Și ca petrecerea să fie una de neuitat, copiii își aleg personajul preferat din desenele animate, fie că vorbim de prințese sau super-eroi pentru a fi pictați și astfel pozele să rămână o adevărată poveste a zilei de naștere.

#Joaca  #Mini  #Club  #Animatie #Dans #Ateliere #Trambulina
#Universul  #Distractiei #galaxyfun

Add your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apelează!!!