1 Iunie – Ziua Internationala a Copilului

Copilăria este perioada din viața noastră în care ne formăm primele amintiri, experiențe și legături emoționale cu lumea înconjurătoare. Este o etapă plină de descoperiri, de joc și de explorare a lumii din jurul nostru.
O perioadă fericită și plină de aventuri, în care ne simțim în siguranță și protejați de griji și responsabilități.
În această etapa a vieții, ne dezvoltăm personalitatea, învățăm să ne exprimăm emoțiile și să ne adaptăm la regulile societății.
1 Iunie sau bine cunoscuta zi a copilului care ne arată adevarata bucurie a vieții și clipele de neuitata alături de cei apropiați.
Fie ca este vorba de proprii copii sau de nepoți, prieteni și nu numai, aceasta sărbătoare pentru cei mai mulți dintre noi reprezintă prilejul perfect pentru a ne lasa purtați de inspirație, voie buna, curaj in a redescoperi jocurile copilăriei.
Un anume citat al renumitei Valeria Mahok a rămas bine întipărit in memorie și anume; Citez: “ Copilăria este comoara cu povesti nemuritoare.”
Ei bine, consider ca drumul parcurs de fiecare in parte are o alta traiectorie, un alt sens, însă un aspect este esențial și important de reținut; copilăria a fost este și va rămâne perioada in care bucuria atinge conte înalte și la care cu toții ne întoarcem de fiecare de data.
Iar pentru a ne raporta la Semnificația acestei zile, tin sa subliniez câteva amănunte printre care și faptul ca În mai multe țări, inclusiv în România, data de 1 iunie a fost aleasă drept “Ziua Copilului”, pentru a coincide cu începutul verii și al vacanței școlare astfel ca datorita acestei sărbători se organizează evenimente speciale pentru copii, precum parade, petreceri, concerte, activități culturale și sportive și multe alte activități distractive.
De asemenea, este o zi în care părinții își arată afecțiunea și dragostea pentru copiii lor prin cadouri și surprize.
In esența, Ziua internațională a copilului reprezintă oportunitatea prin care ne amintim care sunt darurile cele mai de preț pe care viața le oferă. Concluzionând pot afirma cu siguranța ca in cele mai multe cazuri prichindeii sunt o sursă de bucurie, învățătură și inspirație pentru noi toți. Ei ne pot ajuta să vedem lumea cu alți ochi și să ne bucurăm de frumusețea și inocența pe care o emană.

ZiuaInternationalaACopilului✨🤗 #GalaxyFun✨ #Blog📝 #UniversulDistractiei🪐🌏💫

Apelează!!!